Hogyan zajlik a mérés?

Hogyan zajlik a helyszíni vizsgálat?

Munkatársunk a helyszínen, az ön által bemutatott részen végzi az ellenőrzést, szemrevételezéssel és műszeres vizsgálattal. Azok a területek, melyeket ön nem kíván bemutatni, mi nem vizsgáljuk. Természetesen ezekről a részek nem fognak szerepelni a jegyzőkönyvben. Igyekszünk a lehető legkisebb mértékben zavarni az önök munkáját, ezért a felülvizsgálat ideje alatt is nyitva tarthat, illetve dolgozhat. A munkavégzés ideje a helyszín nagyságától függ, de például egy 100 négyzetméteres irodában maximum két órán át tart.

A helyszíni mérés befejeztével rögtön megkapom a jegyzőkönyvet?

Nem. A vizsgálat befejezése után munkatársunk az irodánkban végzi el a jegyzőkönyv összeállítását. Abban az esetben, ha az ön “nyakán van a hatóság”, egyedi megállapodás szerint elkészülhet a helyszínen is, de ez csak előzetes megállapodás után lehetséges.

Mennyi idő alatt készül el a jegyzőkönyvem?

Általában 2-3 munkanap, de ennek idejéről egyedileg is meg lehet állapodni.

Honnan fogom tudni, hogy elkészültek a jegyzőkönyvek?

Ha ön kéri, akkor a jegyzőkönyv elkészülte után telefonon, és/vagy e-mailben értesítjük.

Megkapom elektronikus formában is a jegyzőkönyvemet?

Ha kéri akkor igen, pdf formátumban. Ez a példány az eredetivel megegyező, de nincs aláírva és lebélyegezve. A pdf formátumú jegyzőkönyv, csak az elszámolást követően áll a rendelkezésére.

Hogyan kerül hozzám a jegyzőkönyv eredeti példánya?

Ha nincs külön megállapodás ezzel kapcsolatban, akkor ön az alábbi három módon veheti át jegyzőkönyvét:

  • Személyesen befárad villamossági szaküzletünkbe, és átveheti a jegyzőkönyvet. Itt talál minket.
  • Előre utalást követően levélként postázzuk. Ennek díja: 690Ft+áfa
  • Utánvétellel postázzuk. Ennek díja: 2000Ft+áfa és a felülvizsgálat összege. 50000 ft+áfa felett nem postázunk utánvéttel. Ebben az esetben az előző két alternatíva lehetséges. 100000Ft+áfa felett átvállaljuk a postaköltség díját.